Двойката Грозданов-Трендафилов и Грозев-Кузманов продължават в надпреварата

Времето във Варна беше благосклонно към тенисистите, които продължиха мачовете от основната схема на фючърса с паралелни срещи по двойки. След като по-рано през деня двама от българските представители в основната схема бяха отстранени от борбата за финалите, мачовете по двойки донесоха победи за тандемите Тихомир Грозданов-Петър Трендафилов и Серафим Грозев-Димитър Кузманов. Първата двойка надделя над сънародниците си Марсел Радев-Юмер Юмеров (6:3 6:1), а другите наши участници – над Милен Яанакиев и Владислав Матеев (6:0 6:3).

След успешното си представяне в сингълс двубоите, румънците показаха превъзходство и в мачовете по двойки. Двойката Карпен-Кручат надви Ристовски-Жекич (7:6 (5) 6:4), а Лунчану-Савулеску се наложиха над Алексеенко-Анагнастопол (3:6 6:3 10:8)

Приложени са програмата за мачовете от основната схема и по двойки за утре, както и актуална схема с резултатите до момента. Пълна информация за развитието на състезанията, резултати в реално време и снимки можете да намерите на страницата www.tennis.zagorka.bg .