“Още не мога да повярвам- невероятно е”, казва през сълзи Манди Ланге, коронована преди ден за MISS TUNING 2011. 23- годишната (?!) блондинка, която споделя, че обича да язди … коне, ще участва в няколко специално организирани мероприятия през следващата година, какот и разбира се ще участва в календара MISS TUNING 2012.

Освен на короната си, Манди Ланге ще има удоволствите да се радва и на нов автомобил- суперспротната Skoda Fabia RS, която тя с радост ще направи заместник на старото си Audi. “Тази кола е невероятна! Нямам търпение да подкарам този зелен звяр”, коментира тя.

Новите Fabia RS и Fabia Combi RS са екипирани със скромен 1.4 литров, четирицилиндров, бензинов задвижващ агрегат, който обаче има “тъмна” тайна- неговата максимална мощност е 132 кВт или 180 конски сили. Максималната скорост на движение на двете нови предложения на Skoda Auto е 224 км/ч (226 км/ч при комбито), а класическото ускорение от 0 до 100 км/ч може да бъде извършено и от двете версии за респектиращите 7.3 секунди. В същото време, средният разход на гориво на спортистите е само 6.4 литра на 100 километра.

Друг голям бонус, на който ще може да се наслади новата MISS TUNING е двумусечен неограничен по обем план за доставка на пица от pizza.de.