С много добри отзиви приключи вторият лагер на разширените национални отбори по тенис на България, който се проведе в новооткрития Български национален тенис център в Борисовата градина. В него взеха участие 13 юноша във възрастовите          групи  до       16       и          до       18 години.

„Лагерът премина много успешно, състезателите се представиха на високо ниво, което ни дава големи надежди за развитието им оттук нататък. И аз, и спортният директор Орлин Станойчев сме много доволни от тренировките, които проведохме“, сподели националният треньор Ивайло Цонев. „Получи се добре, защото играчите вече са запознати с принципите на работа на БНТЦ и знаят какво се изисква от тях, докато се подготвят тук“,    допълни         той.

Четирима от юношите, участвали в лагера през тази седмица, ще играят в предстоящия турнир от сериите „Фючърс“ на кортовете на „Левски“ в София от 14 до 22 май. Това са Димитър Петров – “Изида” (Добрич), Ибрахим Кърмаджъ – “Локомотив” (Пловдив), Стефан Трифонов – “Спорт Палас” (Сливен) и Милен Янакиев.