Най-големият тенис турнир за любители в България – Тенис Турнир Peugeot ще се проведе на 14 и 15 май в тенис клуб “Академик”, Борисова градина. Началото на срещите е в събота от 11:00 часа. Полуфиналите и финалът ще се играят в неделя съответно от 14:00 часа и от 15:00 часа.

Над 130 участника се регистрираха за турнира и ще се борят за голямата награда – ВИП посещение на Roland-Garros в Париж. Формулата на игра е смесени двойки, които ще играят на принципа на директната елиминация в два от три тай-брека. Полуфиналите и финалът се играят в три от пет тай-брека. Наградата за двойката-победител традиционно е пътуване до Париж с VIP-посещение на турнира Roland-Garros. За всички участници в турнира е предвидена и томбола с множество предметни награди. Официални партньори на турнира са Dunlop, Загорка и Девин. По време на турнира, участниците и посетителите ще могат да видят най-новите представители на Peugeot – 308 и 508.

За повече информация: www.peugeot.bg/tennis

Peugeot
В 160 страни и 10 000 центъра, Peugeot предлага на своите клиенти високо качество и приятни емоции. През 2010, когато отпразнува своя 200-годишен юбилей, Peugeot затвърди мястото си на първа френска автомобилна марка в света, изкачи се с една позиция в класацията на марките (9-а) и продаде 2 142 000 автомобила. Peugeot е единствената марка, която предлага цялостна гама мобилност, включваща леки и товарни автомобили, скутери, велосипеди и разнообразни услуги, сред които програмата Mu by Peugeot.