Филипа Филипова/треньор на Симона Дянкова/, Петко Делев/треньор на баскетболния тим-младежи/, Симона Дянкова, Милчо Борисов/капитан на баскетболния младежки тим/ и  Георги Гочев / от ляво на дясно/ 

Категорично и убедително състезателят по мотоциклетизъм Георги Гочев от клуб „Крейзи фокс” стана „Спортист на Варна” за месец април. Нямаше как да бъде изпреварен в анкетата този месец Гого, след блестящате му изяви. Успехите:

–         ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО МОТОЦИКЛЕТИЗЪМ ОТ ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ НА 250 сс. Изпреварил състезатели с машини 450 сс.

     20-то място на СП в Троян. Георги Гочев печели първи 5 т. валидни за Световно първенство. Това е сериозен успех за варненския мотоциклетизъм. Той участва на СП с 250 –кубиков мотор, а останалите участници караха с 450-кубикови в клас МХ  

Георги Гочев бе номиниран за спортист и на варненското спортно училище за месеца, като успя да стане първи и в тази анкета.

За отбор на месец април бе обявен баскетболният тим на Евроинс Ч.море-младежи. Варненци под ръководството на треньорите Петко Делев и Борис Борисов спечелиха Младежката лига у нас.

В интернет-анкетата „Спортист на Варна” на страницата на едноименния сайт, най-много гласове събра състезателката по худ.-гимнастика на клуб „ЧАР-ДКС Симона Дянкова  -на турнира “Руми и Албена”- 4 златни медала.

 Директорът на варненското спортно училище Николай Владимиров връчи наградите на призьорите в анкетата.

 Георги Гочев-СПОРТИСТ НА ВАРНА ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ