В края на май Бурлеска изкушението ще посети Варна и София за два неповторими спектакъла

В края на май Бурлеска треската отново ще покори България. Този път горещия спектакъл ще гостува не за едно, а за две униклани представления. BURLESQUE DELUXE ще бъде първото по рода си Бурлеска турне у нас и ще посети Варна и София, съответно на 20 и 21 май.

Във Варна представлението ще се проведе в новооткрития клуб Vintage 33 (в х-л Черно Море). Mестата ще бъдат само седящи, и силно ограничени, което превръща спектакъла в едно наистина екслкузивно и бутиково събитие. 

След Burlesque спектакъла, зад пулта ще застанат и DJ-ите от The Smugglers Collective, които ще разтърсят клуба с екслпозивния си микс от  Swing, Rock’n’Roll и Rhythm&Blues.

Билетите за Burlesque Deluxe са в в продажба в мрежата на Ticketstream: Office 1 Superstore, M-tel, На тъмно, TBI Credit, Orange, Техномаркет, както и на ticketstream.bg.

В спектакъла ще се включат отново изпълнители от нашумялата френска трупа Neo Retro, чаровната Lady Flo и закачливата Mademoiselle Ô. Организаторите от The Smugglers Collective канят за пръв път най-известните Бурлеска танцьорки на Великобритания, а именно Annette Kellow, Banbury Cross и Agent Lynch. Спектакълът ще бъдe своеобразно пътешествие през историята на Бурлеската, от 20те години и зората на кабарето и чарлстона, до 50те и 60те години и златните години на Холивудското кино и Мерилин Монро. Специален гост на Burlesque Deluxe ще бъде един от най-добрите водещи на подобни събития в Европа, белгиецът Ben Mouling, познат на публиката от последното издание на Sofia Burlesque Revue през януари.

Ето и какво ще има възможност да види публиката на BURLESQUE DELUXE:

Lady Flo и Mademoiselle Ô (Париж)

Чаровните французойки ще ни върнат в Лудите години от началото на 20 в., в декаденството на берлинксото кабаре и чарлстона, сцената на световноизвестния Cotton Club или нямото кино.

Annette Kellow (Лондон)

Бурлеска танцьорката с огнено червени коси Annette Kellow ще пренесе публиката в 40те години на миналия век, когато всички са се прекланяли пред фаталните жени.

Banbury Cross (Лондон)

Mерилин Монро ще оживее за нас, чрез своята двойничка, Banbury Cross, която ще представи епохата на 50те години, Златната ера на Холивудското кино и пърформанси вдъхновени от самата Мерилин.

Agent Lynch (Лондон)

60те години на 20в. са известни с манията по James Bond и Barbarella. Agent Lynch ще изненада публиката и ще се превъплъти в ролята на една истинска James Bond Girl.

За музикалното оформление на вечерта ще се погрижат суинг контрабандистите от The Smugglers Collective, които вече 4 години специализират в правенето на суинг партита по света и у нас, като в сетовете си предлагат най-доброто от Swing, Rock’n’Roll и Rhythm&Blues музиката от 40те години до днес. Те се превърнаха в неизменна част от нощния живот на София, подгряваха световноизвестните оркестри на Duke Ellington и Glenn Miller.

Към BURLESQUE DELUXE отново ще се присъедини и още едно световноизвестно име – PERRIER. Определено нестандартна, марката този път играе в съвсем нов стил – бурлеската. И естествено, съблазнителната игра е с не коя да е, а именно световната бурлеска икона Dita Von Teese. PERRIER ви кани да се присъедините към Dita в замъка на PERRIER, пищно украсен, и въпреки това, предизвикателно интимен на www.perrierbydita.com, едно интро към това, което ви очаква на спектаклите BURLESQUE DELUXE. Марка, изключително дръзка и прогресивна, PERRIER винаги се е асоциирала с големи личности и артисти. С Dita Von Teese зелената бутилка още веднъж доказва, че е синоним на класа, стил и авангардно мислене.

Друга звезда на вечерта ще бъде артистичното шампанско VEUVE CLICQUOT Yellow Label, което ще добави допълнителна магия към атмосфератa на шоуто BURLESQUE DELUXE. Със своите изкусителни балончета и свободен дух, шампанското ще ви накара да погледнете на живота от забавната му стана и да се насладите на всеки миг от горещия спектакъл.   

Информация за билетите за BURLESQUE DELUXE

20 май 2011 – CLUB VINTAGE 33 – Варна – 21ч.

Билетите ще са на цени между 40 и 80 лв. в зависимост от разстоянието до сцената, като местата от 80 лв. ще бъдат във VIP зона непосредствено пред сцената. Местата са седящи и към всеки закупен билет ще има и чаша шампанско VEUVE CLICQUOT – комплимент от организаторите. Броят на билетите е ограничен до 95.