Симон-Антони Иванов със сестра си пред емблемата на „Черно море Елит“. Симон-Антони с треньор в „Черно море Елит“ Кристиян Илиев е №1 в ранглистата на Румъния при 11-годишните. Там участва в турнири, защото в България за тази възраст има малко състезания.

10-годишни деца-тенисисти на „Черно море Елит“ обраха медалите на турнир в Добрич и веднага се включиха в държавния турнир (първа категория) за 12-годишни от днес в Морската
градина.
В Добрич участваха 19 момчета и 13 момичета от Добрич, Русе, Силистра, Каварна, Русе и варненските клубове „Черно море Елит“ и „Велто“. Победител при момчетата е Михаил Мутафов от „Елит“, а при момичетата Тина Манолова от „Елит“. С полуфинал, трето място и бронз от Добрич се върнаха Стоян Маринов и Стефани Георгиев от „Черно море Елит“, а добре се представи Дани Нончев.
От днес на кортовете на варненския клуб в Морската вървят квалификациите в държавния турнир (първа категория) с участието на 40 момчета и 27 момичета от цялата държава, най-добри при 12-годишните.
От „Черно море Елит“ участват Симон-Антони Иванов, Момчил Рангелов, Тина Манолова, Стефани Георгиева, Ралица Кръстева. Финалът е на 26 май (четвъртък).