На 4 юни в Пловдив и на 11ти във Варнаq, Dacia събира цялото си семейство и кани всички фенове на марката на излет.

Тази година за първи път Dacia събира на излет всички привърженици на марката, за да се забавляват заедно на открито. Десетки хиляди автомобили Dacia вече са по българските пътища и трупат впечатления и отзиви на своите собственици. За да се срещнат всички заедно, Dacia ги кани „На Излет”, както и всички, желаещи да се присъединят. Очакват ги много изненади на 4 юни в Пловдив, в Местност Копривките* и на 11ти на Аксаковска панорама* във Варна.

Гостите ще имат възможността да тестват най-новия модел на марката- Duster, в офроуд условия, за да се убедят реално в неговите качества извън пътя. За дамите има предвидено специално ателие за изработка на аксесоари по собствен вкус. Децата, независимо от тяхната възраст, ще бъдат повече от специални гости. В детския кът с надуваем замък и клоун няма да скучаят нито за минута. И тъй като сред основните ценности на моделите Dacia е семейството, ще има и общи семейни игри с много изненади и награди.

Още много музика, песни от нашумели изпълнители и танцово шоу ще са сред акцентите на програмата. И както се вижда от името на събитието „На излет с Dacia” няма да бъдат пропуснати вкусните закуски и освежителни напитки, от които ще има за всички.

Dacia очаква всички, които имат възможност да се присъединят, да бъдат на посочените дата и място с начало 12ч., за да се забавляват заедно, като едно голямо семейство с любимата си марка автомобил!

*GPS координати на Местност Копривките, Пловдив: +41° 59′ 55.83″, +24° 43′ 22.29″.
* GPS координати на Аксаковска панорама, Варна: +43° 16′ 41.89″, +27° 47′ 59.07″.
С любезното съдействие на Devin за освежителните напитки и медийната подкрепа на БГ Радио. Повече информация можете да намерите на www.dacia.bg и в Facebook.