снимки: Здравко Душков

Истинските фенове

Невероятна атмосфера имаше в Разград снощи при посрещането на отбора, вече като член на “А” група. Това се случва за първи път в историята на клуба. Хората от Разград приемат, като личен успеха на футболистите. Ето и кадри от страхотната вечер в града.

;

„Лудогорец” Разград е вече в „А” футболната група на България и наесен ще играе с ЦСКА, „Левски” и другите отбори от групата на разградски терен.

След като отбора на Ивайло Петев постигна  реми в Търговище 2:2 с отбора на „Светкавица” в събота, а конкурента му „Черноморец” Поморие завърши наравно у дома със „Спартак”, то на практика вече си осигури място в „А” републиканска футболна група. Това е като сън за разградските любители на футбола и е било само в мечтите им.  Както е казано в поговорката „Вярвай в мечтите си и те ще станат реалност”.Е това е вече факт. За да изразят  радостта си от големия успех, който е златната страница от историята на разградския футбол,100 привърженици на „Лудогорец”  след като се завърнаха от мача в Търговище дефилираха из централните улици на Разград, пееха песни за „Лудогорец”, нестихващо скандираха „А” група, „А” група и „Кирил Домусчиев –почетен гражданин на Разград”. Към 21:20ч.те посрещнаха пред хотел „Централ” автобуса  с тези които имаха най- голям дял за влизането в „А” група- футболистите на ФК „Лудогорец” и скандираха всички имена на слизащите от него спортисти, след което се снимаха в историческа снимка за поколенията. Между посрещачите бе и г-жа Газдова член на УС ФК „ Лидогорец” Разград и Изпълнителен директор на „Биовет” фирмата на благодетеля на разградския футбол Кирил Домусчиев./ На снимките: момент от дефилирането на феновете из улиците на Разград и историческата снимка пред хотел „Централ” с героите- футболистите допринесли за колосалния успех./