Започна записването на екипажи за регатата 2011 Hobie MultiEuropeans, кочто ще се проведе в периода 5-14 август на езерото Neusiedl, Австрия.
За събитието от Fritz-R. Klocke, президент на EHCA:

„Езерото  Neusiedl и околните райони са добре познати с тяхното гостоприемство и приятелско отношение. Една област богата на винарни и приятни хора ще бъдат наши домакини през 2011 година. Имах възможността лично да проверя мястото през 2007 година и отново през 2011 и мога да ви уверя, че е отлично за провеждане на регата. Топлата вода и високите температури са отлични домакини които ще спомогнат  2011 Hobie

MultiEuropeans да се превърне в незабравимо събитие за което светът ще говори.
Равните тревни площи улесняват разполагането на тенти и лодки по брега на езерото а бар-ресторантът на местния яхт клуб ще спомага за доброто настроение след гонките.

Придружителите на участниците също има какво да правят – в близост има плувна зона, детска площадка, хубава природа и околност идеална за разходка с велосипед. От близката гара само за час ще стогнете до центъра на Виена. Идеално място за вашата ваканция и Hobie Way Of Life.
Отново бих желал да приветствам всички вас на това прекрасно място в сърцето на Европа! Така, че излезте и разкажете на приятелите си! “

Регистрация за 2011 Hobie MultiEuropeans можете да направите на http://www.multi-europeans2011.at/entry-form.html , На сайта ще откриете и повече информация за събитието.

За българските ветроходци които желаят да участват на регатата е важно да се отбележи, че освен таксата за участие в съответния клас е необходимо и приобщаване към EHCA, което може да стане с присъединяване към нашата флотилия на Булсайлинг които са член на ЕНСА . С радост ще съдействаме на всички желаещи ветроходци да станат част от 2011 Hobie MultiEuropeans.