При лошо време премина турнирът от Националната тенис лига в Плевен. Дъжд наложи финалът при мъжете във възрастовата група 45+ да бъде отложен. Така през тази седмица в Бургас лидерът в ранглистата Емил Могилков ще се изправи срещу третия в подреждането Георги Милев в спор за титлата.

В останалите възрастови групи вече са ясни победителите на кортовете на ТК „Плевен 90“. При най-младите Ата Иванов се нареди на първо място, а непосредствено след него остана сегашният лидер в ранглистата Мартин Николов. Иванов си осигури 180 точки, които ще прибави към сегашните си 120 и и трябвало да се нареди на второ място в ранглистата.

 При 55+ лидерът Васко Симеонов продължава с успешните си изяви. В Плевен той отново завърши на първо място и увеличи преднината си пред втория Христо Ангелов, с когото преди това имаха равен брой точки.

Дамите също имат своят лидер, след като Диана Иванчева постигна третата си победа от началото на сезона. Осмата в подреждането Веселка Лазарова от своя страна ще се изкачи до челните места, тъй като в Плевен се нареди на второ място.

 
Тази седмица състезателите ще почиват, а следващият турнир от НТЛ 2011 е в Добрич на кортовете на „Изида“ на 25 и 26 юни.