Елица Василева

Шампионката на Италия с клубния си тим „Фопапедрети” (Бергамо) Елица Василева, вече е в Самоков. Тя се присъедини към лагера на националния отбор в Самоков за предстоящото гостуване в Израел на поредните битки от Европейската лига. Василева, не бе в състава този уикенд за двубоите с Израел, тъй като клубните й ангажименти бяха до 7 юни на Ботуша. Тя ще бъде на разположение на Драгутин Балтич за предстоящите срещи.

Двуразови тренировки утре и една в сряда и четвъртък предвижда програмата за тази седмица. На 16.06.2011 г. (четвъртък) в 16.10 часа, нашите момичета летят с полет за Тел Авив. В петък е първия двубой от 16.00 часа, а в тората среща е на следващия ден от 19.00 часа.

„Целта пред отбора е само една – задължителни две победи в Израел. Няма контузени момичета, а и Елица вече тренира на пълни обороти, така че треньорския щаб имат възможност да изберат оптимален състав от всички 16. Това че Чехия стъпи на криво у дома с Унгария, не трябва в никакъв случай да ни успокоява, а напротив-да ни накара да си свършим работата по-рано”, лаконичен бе мениджрът на жените Валентин Помаков.