Виктор Йосифов

Централният блокировач на българския национален отбор по волейбол Виктор Йосифов, който претърпя контузия на глезена, е напълно възстановен. По време на вчерашната първа тренировка на националите в Германия той е показал добра форма и хъс за игра.

Момчетата на Радо Стойчев пристигнаха в Германия вчера сутринта и още същия ден направиха тренировка във фитнеса и залата, в която ще се играят и двата мача срещу Германия в последното си гостуване от груповата фаза на Световна лига. Нашите са настанени в супер луксозен комплекс с Бремен, където волейболната зала е залепена до хотела и има топла връзка между тях.

България и Германия си делят един етаж в хотела, където са настанени. На фона на типичното северно германско време – мрачно и дъждовно, тази сутрин отбора гледа видео, а следобед има волейболна тренировка от 16.30 до 18.00 часа. Утре преди първия мач ще станат ясни групата от 12-те играчи за гостуванията в Германия. Нашите ще имат тренировки всяка сутрин от 10.30 часа преди двете срещи.