Участник от Стара Загора взе 962,50 лева от Гонките на „Еврофутбол“. Той е заложил 40 стотинки на колонка на система Трио с четири хрътки за деветото състезание в Нотингам вчера. Късметлията, който направи своето предвиждане в пункта на ул. „Христо Ботев“ № 4, е предпочел кучета с номера 1, 3, 5 и 6, като последните три се класират в челото на състезанието.

 

Велико Търново за пореден ден затвърждава славата си на град, в който живеят големи познавачи на Гонките. Този път пунктът на ул. „Тодор Балина“ № 11А е щастливото място, където участник прибра хубава печалба. Сумата от 605,50 лева дойде след залог от 5 лева на талона и предвиждане за точното класиране на първите три кучета в пета гонка на пистата в Съндърланд.

 

Квартал „Виница“ във Варна също не остава по-назад по успеваемост от Гонките. Букмейкърът в пункта на ул. „Цар Борис ІІІ“ № 34 прие залога от едва 3 лева на 11-та гонка в Крейфорд за първите три кучета в точното им подреждане. Правилната прогноза донесе на варненеца сумата от 660,90 лева.

 

Два залога от по 10 лева осигуриха на участници от Кърджали и Пазарджик съответно 517,50 лева и 479 лева. Първата е реализирана с предвиждане за 1-3 на третото състезание в Нотингам, а втората – също за 1-3 място на третата гонка, но в Нюкасъл.

 

Състезанията с хрътки показват, че с минимален залог можеш да спечелиш нелоши суми. Точно 2 лева залог бяха достатъчни за печалба от 213,50 лева, която отиде в пункта в столичния ж.к. „Дружба“-2. Предвиждането е за 1-3 място на 12-та гонка в Съндърланд.

Отново в София, но на ул. „Тодорини кукли“ № 47, участник взе 141,50 лева с 1 лев залог. Подреждането на хрътки с номера 1, 2 и 3 в точно този ред на финала на седма гонка в Нотингам осигури на столичанина допълнително пари за харчене.

 

Програмата за Гонките за 16.01.2013 г. вижте тук. От днес участниците могат да намерят на сайта ни – www.eurofootball.bg, подробна програма за състезанията днес, която съдържа информация за възрастта и пола на хрътката, постиженията й, предишни класирания и т.н. Повече информация за подробната програма ще откриете тук.