Юношите старша възраст на Добруджа 07 постигнаха десетата си поред победа в група 4 на държавното първенство по волейбол, съобщават от пресцентъра на „Изида”. Възпитаниците на Генчо Цветков надделяха безпроблемно с 3-0 гейма при гостуването си на Велики Преслав, като в отделните части надиграха домакините с 25:10, 25:16 и 25:11.

Най-резултатни за победителите бяха Стоян Христов и Иван Славков, реализирали по 15 т. за добричлии. В първия гейм наставникът на гостите пусна в игра титулярите в тази възрастова група, след което даде възможност на всички налични състезатели да вземат участие.

Победата за лидера в групата бе изкована от: Ивайло Калев, Доброслав Добрев, Жулиен Георгиев, Искрен Манев, Тодор Димитров, Иван Славов, Милен Минчев, Илия Петков, Георги Господинов, Стоян Христов и Николай Златев.

В сряда волейболистите на Добруджа 07 гостуват на основния си съперник за първото място в групата Черно море БАСК (Варна). Независимо от изхода на срещата и двата тима ще се класират за следващата фаза на шампионата.