Евгени Иванов-Пушката

Бившите волейболисти на ЦСКА (София) и националния ни отбор Евгени Иванов-Пушката и Светозар Иванов са получили предложения да оглавят Националната Волейболна Лига на местата на подалите оставки Красимир Илиев и Христо Апостолов. Новината съобщи лично президентът на БФВ Данчо Лазаров, според който двете страни са близко до разбирателство.

Ако приемат предизвикателството, двамата бивши волейболисти, прекратили преди година състезателната си кариера, ще ръководят администратирането на волейболното първенство в България. „Това са момчета, които са вътре в нещата, знаят ги. Информирани са и след като имат това желание, аз се надявам, че ще стигнем до споразумение да поемат управлението на Лигата“, заяви Лазаров след днешното заседание на УС на БФВ.

Друга червена легенда – Борислав Кьосев, също ще получи важна отговорност в администратирането на волейбола у нас. Кьосев се очаква да бъде назначен за мениджър на зала Христо Ботев, която волейболната федерация получи от държавата за срок от 10 години и има намерение да я превърне в национален волейболен център.БГВолей