PLAYGROUND SPORTS BAR ОРГАНИЗИРА БОУЛИНГ ТУРНИР ЗА КУПАТА НА PLAYGROUND И КАНИ ВСИЧКИ , КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА ПОКАЖАТ ТАЛАНТА СИ НА ПЪТЕКАТА , КАКТО И ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ПРОСТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ И ПОИГРАЯТ БОУЛИНГ.

Начало: 19:30 – 15 ФЕВРУАРИ 2013 г.
Входна такса: 5 лв.

 

Купата на PLAYGROUND и 100лв. за Победителя  , а за неговите подвластници  купи и награди осигурени от Smirnoff и PLAYGROUND.

 
ВСИЧКИ ИГРАЧИ ИМАТ ПРАВО НА 10 МИНУТИ ЗАГРЯВАЩИ УДАРИ.

1. Първа фаза – КВАЛИФИКАЦИИ
Всички записани състезатели се разпределят по жребий на три двойки писти. Изиграват се по 3 игри в състезателен режим. За четвъртфиналите се класират първите 8 според общият им резултат от трите квалификационни игри. В случай на равенство предимство има състезателя с по-висока последна игра.

2. Втора фаза – ЧЕТВЪРТФИНАЛ

Класираните 8 състезатели се подреждат според резултатите от квалификациите .Играе се една игра на пряко отстраняване в състезателен режим.

3. Трета фаза – ПОЛУФИНАЛ

Класираните 4 състезатели остават на същите писти, на които са играли четвъртфинал. Играе се една игра на пряко отстраняване в състезателен режим на двойка писти.

4. Четвърта фаза – ФИНАЛ

Победителите от мачове 1 и 2 играят финален мач, а загубилите мач за 3-4 място. Играе се една игра в състезателен режим на двойка писти.
Двойките писти се определят от финалиста с най-висока полуфинална игра.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В ТУРНИРА : ВСЕКИ ДЕН НА РЕЦЕПЦИЯТА НА СПОРТЕН БАР PLAYGROUND, ДО 15 ФЕВРУАРИ 18:30 часа.

Забележка: При равенство в кой да е от мачовете в четвъртфиналите, полуфиналите и финала, предимство има по-високо класираният от квалификациите състезател.