Юношите старша възраст на Добруджа 07 записаха 14-та поред победа в група 4 на държавното първенство. С това те оглавиха крайното класиране и приключиха първата фаза на надпреварата без загубен мач.

Днес възпитаниците на Генчо Цветков победиха с 3-0 в зала УСШ Черномолец 98 (Попово) след 57 минути игра. В отделните части добричлии надиграха гостите с 25-20, 27-25 и 25-18 т.

За домакините играха: Владимир Тодоров, Доброслав Добрев, Жулиен Георгиев, Даниел Иванов, Тодор Димитров, Иван Славов, Петър Недев, Искрен Манев, Георги Господинов, Стоян Христов, Ивайло Калев и Никола Златев.

„Доволен съм от играта и представянето на отбора в първенството. Целият тим благодари на прекрасната ни публика, която винаги е с нас и ни подкрепя. Първото място в групата ни класира директно за финалите, които ще бъдат две групи по 6 отбора. Нашата цел е да стигнем до финалната четворка. Подобно представяне Добрич е нямал повече от 15 години, когато Добруджа стигна до златните медали”, заяви за пресцентъра на „Изида и ВК Добруджа 07 треньорът на домакините Генчо Цветков.