Продължава записването за четвъртия благотворителен футболен турнир на малки вратички . Турнира е под патронажа на Варненския и Великопреславски Митрополит Кирил и ще се проведе на общинските игрища , намиращи се в двора на Технически Университет гр. Варна от 08.30 часа до 21.00ч.на 01.06.2013 г. и от 09.00 часа до 21.00 часа 02.06.2013 г. Със събраните средства ще бъдат подпомогнати децата и семействата на загиналите и инвалидизирани служители от гр. Варна на ОД на МВР и Главна Дирекция „Изпълнение на наказанията“ към Министерство на правосъдието. Събитието  е подкрепено от Община Варна, Зоналния Съвет на БФС и други. Благотворителни футболни срещи по време на откриването ще изиграят деца от школите на ПФК „Черно море “ , ДФК „Делфините “ , ОДК Варна и ДЮШ „Варненчик „.
На 31.05.2013 год. от 18.00 часа във зала 1 на Фестивален и Конгресен Център Варна ще се състои благотворителен концерт. Сред участниците в концерта ще бъдат танцовия ансамбъл към Варненски Свободен Университет „Черноризец Храбър“ , деца от няколко варненски детски градини и училища , деца от школите на Общински Детски Комплекс -Варна , Роберта балет и други. Мероприятията подкрепят футболни легенди и спортни  деятели  като Тодор Марев, Илко Станчев, Петър Петров , Бисер Маринчев , Благой Калфов, параолимпийската вицешампионка Стела Енева и други.
        Право на участие в турнира имат всички отбори заплатили минималната такса за участие в размер на 100 лв. (за отбор) по следната банкова сметка :     (в BGN)   Синдикален Алианс Сигурност в МВР (САСМВР) BG23UBBS80021075015730 
                                  Регламента е по следните правила:
Всеки отбор се състои от 10 (десет) играчи- 5 (пет) полеви, 1 (един)вратар и 4 (четири) резерви. Броят на смените е неограничен(хокейни смени) , като могат да се извършват по всяко време с разрешение на съдията на мача. Състезател , получил червен картон напуска игра до края на срещата и няма право да участва повече до нейният край. При изключително грубо поведение на определен състезател и/или даден отбор, неговото участие може да бъде прекратено. Страничното вкарване на топката в игра е с крак, като директно не може да бъде отбелязан гол. Футболните срещи ще се проведат в две полувремена от по 20 мин. с по 5 мин. почивка, като всеки отбор ще изиграе по една среща срещу всеки останал отбор от съответната група .
Един състезател има право да участва само в един от отборите. При нарушение състезателя се дисклалифицира. В зависимост от броя на участниците (футболните отбори ) допълнително ще се изготви регламент за елиминационната фаза.
Всеки отбор трябва да представи бордеро за платена такса за участие и заверен от медицинска служба списък със състезателите си, включващ трите имена на състезателя. Всеки отбор следва да определи по един координатор-капитан. Същият ще координира дейността на отбора и ще го представлява при необходимост.
Всички други ситуации ще се отнасят към наредбата на БФС сезон 2012/2013.
Техническата конференция и тегленето на жребият ще се проведат на 28.05.2013 год. от 12.00 часа в зала 12 в Младежки дом „Орбита “ .

Телефони за връзка с организаторите:
0896675695 – Зам.-председател на Синдикален Алианс Сигурност в МВР Генади Димитров
0882766777- Зам.-председател на Синдикално Дружество 003 Георги Георгиев
0896238657 – Анатоли Атанасов 

Ясни са част от участниците в  благотворителния концерт.