Във връзка с многобройните писма, които получавам по отношение на анкетата “Спортист на Варна” и затова кой и как може да участва в нея, пояснявам.

Уважаеми Господа, право на участие има всеки спортист, стига постижението му да е валидно и да е на ниво-Държавно първенство, Купа на България, Балканско първенство, Балканска купа, Европейско първенство, Европейска купа, Световно първенство, Световна купа и Олимпийски игри/зимни или летни/. Право на участие в анкетата имат участници на международни турнири в които участие са имали не по-малко от три страни. Не се зачитат резултати от зонални, окръжни първенства и градски турнири/първенства/. С една дума, всеки спортен успех, може да намери място в анкетата на сайта. Естествено, че гласуващите имат своето предпочитание и е нормално най-значимите спортни постижения да бъдат предпочетени. Такава е практиката във всички подобни анкети  провеждащшите се по света. Право на участие се дава на всеки, вложил сили и умения и постигнал някакъв успех. Компетенцията на читалетите на сайта и тяхното реално отчитане на нивото на спортното постижение би трябвало да посочат на първо място най-сериозния спортен успех.

Заб. За участие в анкетата се изпраща съответното спортно постижение /ако има протокол от състезанието, също/, задължително актуална снимка на състезателя/състезателката/. Това се прави от ръководителите на клубовете, треньорите или лично от самите спортисти.

 За контакти:

rgenov1968@gmail.com

rgenov@abv.bg

Желая Ви много емоции с участието Ви в анкетата и благодаря за отношението !!!