лого баскет

Сдружение „БАСКЕТБОЛ-ВТ“ и Българска Федерация Баскетбол, с подкрепата на МОЛ В. Търново, организират четвъртото издание на Стрийтбол – Турнирът на Царете /The Kings’ Tournament/, във Велико Търново.  Стрийтбол турнирът ще се проведе на 11-12 Май 2013 на южния паркинг на МОЛ Велико Търново!

 

За пролетното издание на турнира са осигурени най-добрите условия за игра в България – общо 4 игрални площадки, 2 от които на лицензираната от ФИБА настилка с хидравлични кошове. За всяко игрище ще има електронни табла за резултата и времето, трибуни за зрителите, лицензирани съдии и секретари.
The Kings’ Tournament e одобрен от ФИБА турнир и всеки, който има профил на сайта 3x3planet.com ще трупа точки за ранг листата.

 

Както и на предишните издания на турнира, за всеки състезател ще има безплатни безалкохолни напитки, но този път и по 2 тениски за всеки!

И в двата дни на турнира ще проведем конкурс по стрелба от зоната за 3 точки и конкурс по забивки.

На 11 май (събота) ще играят възрастови групи: момчета над 18г. и момичета над 16г.

На 12 май (неделя) ще играят възрастови групи: момчета до 14г. и до 18г. и момичета до 16г.

 

За всички отбори класирали се от 1-во до 3-то място са предвидени парични и предметни награди.

Първите 3 отбора от момчетата над 18г. ще получат квоти за държавното първенство по стрийтбол 3х3 през месец юни, където ще мерят сили за класиране на международните турнири на ФИБА.

 

The Kings’ Tournament e одобрен от ФИБА турнир и всеки, който има профил на сайта 3x3planet.com ще трупа точки за ранг листата.
За повече информация и за записване посетете нашия сайт – www.streetballbg.com