тенис

13-ото издание на състезанието отново ще предложи предизвикателства и незабравими емоции за участници и зрители. Тенис Турнир Peugeot ще се проведе на 18 и 19 май на кортовете на клуб „Левски-София“.

Тази събота, 18 май, на кортовете на тенис клуб „Левски-София“ стартира тринадесетия ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT – най-големият в България тенис турнир за аматьори. Над 65 смесени двойки ще се състезават за голямата награда – посещение на престижния турнир от Големия шлем Roland-Garros. В събота са квалификациите, които ще се играят в групи. В неделя, 19 май, ще се проведат квалификациите за полуфиналите; полуфиналите ще започнат в 14.00 часа, а финалът е от 15.00 часа. Квалификациите ще се играят в 2 от 3 тай-брека.

Тази година четирима от участниците ще имат възможност да гледат на живо световноизвестния тенис турнир Roland-Garros. София Франс Ауто отправя предизвикателство и към клиентите на марката Peugeot. Освен отборът-победител в състезанието, двойката на най-добре класиралия се според ранглистата собственик на автомобил Peugeot също ще бъде поканена да бъде гост на един от най-престнижните тенис турнири. Класиралите се на второ и трето място ще получат награди, осигурени от верига спортни магазини SLS Rossignol.

По време на турнира, участниците и посетителите ще могат да опознаят най-новите представители на марката – забележителния Peugeot 208 GTi, градския кросоувър Peugeot 2008, семейния Peugeot 301 и дизеловия all road хибрид 508 RXH . Специална награда ще спечели един от участниците, направил тест драйв по време на дните на турнира.

Официални партньори на турнира са Air France, BNP Paribas, SLS Rossignol, Zagorka и Devin.

Модели на Peugeot, които ще могат да се тестват по време на цялата продължителност на турнира
Peugeot 2008
Peugeot 508 RXH
Peugeot 208 GTi

Скутери:
Peugeot E-Vivacity
Peugeot Jet Force 50 CTech

Велосипеди:
CM42 53
CE21 55
CJ41 16