лого риболов

На 29 юни 2013 г. (събота) ще се проведе шестото издание на традиционния турнир по риболов за журналисти за купата на “Пиринско”. Началото е от 10:30 часа, а мястото – вече добре познатата ни местност до моста, след разклона за Бели Искър, на 5 км от гр. Самоков, по посока с. Говедарци.

Регламент и условия за участие:

За участие в състезанието могат да се запишат представители от всички медии в България. Продължителността на състезателната част е 90 минути. Специално за турнира в района на състезанието ще бъде пусната американска пъстърва. Ще се използват изкуствени примамки тип „блесна”, осигурени от организаторите. Състезателите могат да се „въоръжат” със собствени въдици или с тези, предоставени на място, а представянето им ще бъде следено от професионални съдии, като оценката ще бъде направена на база тегло на улова.

За тези от вас, които нямат професионални умения, но имат желание да пробват таланта си в планинския риболов, е организирано „Училище за начинаещи рибари”, където професионални инструктори ще ви научат на тънкостите в „занаята”. Ути пък ще организира кулинарни игри и уроци на открито.

За приятното прекарване на всички и компенсиране на летните температури са предвидени неограничени количества студено „Пиринско”. Не забравяйте да вземете със себе си шапки, очила, слънцезащитен крем, фотоапарати и разбира се добро настроение.

С оглед на по-добрата организация потвърдете своето участие на тел. 02/98 11 444, GSM: 0898 369 301 или на e-mail: atanasova@pr2peer.com. Л