лого тенис на маса

В спортен комплекс“Русалка“ в град Добрич на 6-и и 7-и юли/събота и неделя/ще се проведе 2-ят международен турнир за купа“Андрос билдинг груп“.  Безпорно най-титулуваният участник ще бъде националът на Румъния и двукратния победител в „Открития“ шампионат по тенис на маса“Албена“ Алекс Казаку, но на него няма да му е никак лесно защото противници ще му бъдат българските „звезди“- Радослав Камберов/Добрич/, Цветомир Цонев и Владислав Танчев/София/, Владко Петков/Плевен/ и вицешампионите от отборния шампионат на страната ни Тедор Александров, Денислав Коджабашев и Йонко Ненков/всички от Варна/.

Всички тези състезатели ще си разпределят наградния фонд предоставен от домакините-спортен комплекс“Русалка“, а любителите на този спорт ще имат възможността да се насладят на много майсторски изяви.

Мачовете започват утре от 10.00  часа, а входът за зрители е безплатен.

Този турнир е „генерална тренировка“ за започващия след 20 дни в спортната зала на КК“Албена“най-голям форум по тенис на маса в България,  15-ят Международен фестивал“Албена 2013″, който ще събере над 500 състезатели и гости от цяла Европа. Състезанията в рамките на Фестивала ще са от 24 до 28 юли, но от 16 до 23 юли ще се проведе международен тренировъчен лагер с над 100 състезатели.