Денислав Коджабашев

Денислав Коджабашев с току що наградилия го Йордан Андреев

След двудневна надпревара завърши втория майсторски турнир по тенис на маса за купа „Андрос билдинг груп“, който се проведе в залата за тенис на маса в спортен комплекс“Русалка“.

Напрежението бе до последните точки на финалния двубой, където варненският състезател от СКТМ“Корабостроител 92″ Денислав Коджабашев успя да обърне мача срещу Алекс Казаку от Румъния. Губейки с 3:1 гейма младата българска надежда успя да обърне мача и се поздрави с победата-4:3, първо място и отредените за това почести и награди.

В  малкия финал отново след много емоции представителя на домакините Радослав Камберов/през последния сезон състезавал се във Франция/ драматично загуби с 3:2 гейма от Владимир Петков/СКТК“Мадлен“-София/.

Призьорите, както и класиралите се до 9-о място в крайното класиране бяха наградени лично от „главния виновник“ за събитието-гнералния мениджър на спортен комплекс „Русалка“ Йордан Андреев с обещанието от негова страна турнирите за купа“Андрос билдинг груп“ да стават все повече и с все по голям награден фонд, който благодари и на Цветомир Цонев от СК“Дама купа“ погрижил се за перфектното протичане на състезанията.

На синмката:

Медалистите:/от ляво на дясно/Вл.Петков, Денислав Коджабашев, Дани Андреев и Алекс Казаку