Турнирът по тенис за купа Кремъл е един от най-обичаните турнири от състезателите, защото е в края на големия и тежък сезон. Този турнир през последните години показва, че не само събира елита в тениса, но се превръща в своеобразен парад на красотата в Москва. Към края на годината настроението вече е друго и звездите изглеждат доста по-смирени и забавни. Руснаците правят своеобразна класация на женската красота, който ще събере погледите на „Кремлин къп”.

Ана Иванович

Ана Иванович

„Главната” красавица и страдалница се казва Ана Иванович. Тя няма титли от две години насам. Само преди броени дни обаче имаше огромни шансове за приза в Линц. Може да й провърви в Москва.

 

Светлана Кузнецова

Светлана Кузнецова

Двукратната победителка в турнири от Шлема Светлана Кузнецова е с травма от началото на годината. Тя обаче игра ¼ финал на Australian Open и Ролан Гарос. Само преди две седмици за 4-ти път спечели срещу състезателка от топ-10. Красивата рускиня радва окото на тенис маняците.

 

 

 

 

 

 

Мария Кириленко, съпруга на звездата в хокея Александър Овечкин през февруари спечели първатна си титла за 5 години, но бързо след това се предвижи до Топ-10. Известно е, че тя е ценителка произведенията на моделиерката Стела Макартни.

Мария Кириленко

Мария Кириленко

 

 

 

 

 

 

22-годишната Анастасия Павлюченкова през тази година успя да поработи с легендата Мартина Хингис, като записа и своеобразен рекорд в кариерата си. Тя игра четири последователни финала на турнири WTA. Два от тях дори спечели.

Анастасия Павлюченкова

Анастасия Павлюченкова

 

 

 

 

Героинята Алиса Клейбанова се завръща сред големите.Тя претърпя много сериозни здравословни проблеми и от средата на лятото отново е на корта, като заема позиция №700 в ранглистата.

Алиса Клейбанова

Алиса Клейбанова

 

 

Симона Халеп е на 22 години.Тя на 17 години направи операция за да намали бюста си, защото това предизвикваше истински фурор.От юни до август спечели 4 турнира на всякакви настилки. На US Open стигна до ¼ финали сега заема рекордна позиция в класирането, №18.

Симона Халеп

Симона Халеп