тенис

Prince България дава възможност на всички български тенисисти да сключат договор, чрез който получават екипировка на преференциална цена и правото на стипендия за подготовка в една от най-добрите академии в Испания – Equelite, под ръководството на Хуан Карлос Фереро (бивш Nº1 ATP) и Самуел Лопес (настоящ треньор на Николас Алмагро).
За да сключат договор, състезателите трябва да са родени между 1996 – 2003 г. и да имат класиране до 30-о място в
националната ранглиста, съобщи представителят на световната компания за България Михаил Минчев.
Шампионите на страната (1 – 3 място в националната ранглиста) получават своята екипировка безплатно, а състезателите до 30-о място получават преференциална цена с над 40% отстъпка.

тенис 2
Всички контрактни състезатели ще получат правото да участват в 1-вия едноседмичен тренировъчен лагер, който ще се проведе в периода 2-9 март 2014 г. в тенис академия Equelite- JC Ferrero, Испания.
Новият вносител на Prince за България – фирма Феликом, покрива по 80 евро на ден или над 60% от цената на престоя на играча, който включва: тенис, физически, ментални тренировки, настаняване и пълен пансион.
Целта на Prince България е да бъде максимално полезен на своите контрактни състезатели, да им гарантира по-лесен достъп до професионална предсезонна подготовка, която да даде нужния заряд за тежките битки през турнирния сезон.

тенис 3