лого фитнес

Фитнесът отдавна вече не е само мода, а неизменна част от дневния график на все повече българи. Днес на всяка крачка има зали, оборудвани с бягащи пътеки, велоергометри, кростренажори и цял куп уреди за помпане на мускули, но в тях понякога липсват простор и слънчева светлина. Коренно различни условия за тренировка предлага най-новият варненски фитнес, който ще отвори врати на 11 ноември в Мол Варна.

Базиран на третия етаж в търговския център на площ от 1000 кв. м, той е „отворен”  с витрини от пода до тавана към града, който сякаш остава в краката ви. Останалите стени на залата са облицовани с огледала, а с разположените в нея над 100 съоръжения и механизми на водещи световни марки тя заема челно място сред другите спортни центрове в морската столица с рекордно голямата площ, наситена с фитнес уреди.

Колеги, заповядайте на 11 ноември в 11.00 ч.(понеделник) в залата на „ФитКом“, на ет. 3 в Мол Варна, на пресконференция, на която германският инвеститор в спортния комплекс ще представи условията за тренировки и възможностите на уредите, някои от които до момента не са познати във Варна.

Любопитен за маниаците на тема мускули е фактът, че фитнесът в Мол Варна разполага с Free load уреди, които дават възможост за екстремно натоварвне на силовите спортисти. Дамите пък със сигурност ще бъдат заинтригувани от все още малко познатия у нас уред от ново поколение Вибро плейт, с чиято помощ Мадона поддържа перфектните си форми. За сведение, 10-15 минути тренировка с него се равняват на 1 час упражнения на кростренажор. Фитнес залата има още протеинов бар и широка тераса, където при хубаво време също ще се провеждат тренировки.

Само в деня на откриването на фитнеса – 11 ноември (понеделник), първите 111 посетители на спортния комплекс могат закупят на преференциална цена от 49 лв. карта за тренировки, с която до края на годината ще могат да посещават залата без ограничения в часовете за ползване и времето, прекарано в нея.

За участниците в пресконференцията екипът на „ФитКом“ също е подготвил изненади.