IMG_20131111_105914

Един нов, супер съвременен център за физическа подготовка, модерно казано –ФИТНЕС, ОТВОРИ ВРАТИ ВЪВ ВАРНА. Разположен в Мол Варна, най-големият и най-съвременен фитнес център във Варна, а и не само, си поставя сериозни цели и задачи.

Фитнес центърът е разположен на площ 1000 кв.м. в най- посещаваното място в морската ни столица, търговски център Мол Варна.
IMG_20131111_105625

Фитнесът  разполага с около 100 различни фитнес уреди, с помощта на които посетителите могат да тренират всяка желаная мускулна група и да усъвършенстват физически цялото тяло.

Предимствата на новия фитнес център !

Самото място на което е позициониран е голямо предимство за “ Фитнес Компани“. Друг съществен плюс е отлично осветената зала с уредите, което дава истински простор и „релеф” на фитнес центъра. Разполага с голяма тераса, където  клиентите  ще имат възможност да тренират през топлите месеци на годината, при това да се наслаждават на прекрасната панорамна гледка. Не е за подценяване и отличната комуникативност, която предлага огромният паркинг на търговския център.
IMG_20131111_104959

Собствениците на фитнес центъра се надяват  клиентите да са доволни от самата зала и оборудването й, доброто обслужване, отличната подготовка на фитнес инструкторите и уюта, който предлага залата.

Не случайно е мотото, което създателите използват – „Фитнес за всеки“. Целта е да се даде възможност на всеки, който има желание да се занимава с фитнес, да се възползва от една доста добре оборудвана зала, разполагаща с доста предимства, предразполагаща клиентите към добро настроение и допълнителна мотивация за спорт. Във фитнес центъра могат да тренират хора на различна възраст- ученици, студенти и хора в напреднала възраст.

„Фитнес компани” не е фитнес, предназначен само за културисти/бодибилдъри/. Напротив, всеки желаещ да „твори” с тялото си има реална възможност да го направи.
IMG_20131111_105408

Всеки един от инструкторите в залата разполага със сериозно CV в тази област и би се радвал да помага със знанията и опита които има,  на клиентите.

Мол Варна  е стратегическа позиция за разположението на фитнес центъра. Непосредствената близост до кино, детски център и магазини за пазаруване, търговска площ, разположени на възлово място в града, дават възможност на клиентите да съчетават всичко в едно “ all in one“. „ Искрено сме благодарни за разбирането и цялата подкрепа, която получаваме от мениджмънта на Мол Варна”, казват представителите на „Фитнес компани”.

Истинските професионалисти винаги осъзнато и в духа на феър плея следят конкуренцията. В този бранш тя е сериозна. Конкуренцията развива бизнеса в който и да било сегмент. При конкуренцията е както в спорта- колкото по-голяма е тя, толкова по-голяма става амбицията за доказване и реализация.

Първите посетители, които ще получат сериозна отстъпка за месечни карти

Първите посетители, които ще получат сериозна отстъпка за месечни карти

За дамите, ръководството на фитнес центъра също е помислило. Поръчана е най-новата генерация „Вибраплейт”-уреди. Те дават възможност за щадящи тренировки, оформящи отлично всяка мускулна група. Това са уреди предназначени специално за дамски фитнес упражнения.

Фитнесът разполага с малко кафе и тераса с невероятен изглед, където посетителите ще могат да разпускат в добра атмосфера, на фона на страхотна панорамна гледка. Ще могат да споделят мнения и препоръки, като в същото време ще създават и лични контакти с нови приятели и „фитнес-колеги”.

Залата за фитнес разполага с музика, плазми , а велоаргометрите оборудвани с нова технология монитори, откриват истинска възможност пред посетителите да гледат любимите филми, да поставят флашките си и сами да правят своя музикален избор, който да съпътства тренировката ми.

Кафето е разположено на страхотно място-панорамната гледка пленява

Кафето е разположено на страхотно място-панорамната гледка пленява

Достъпът до интернет за всеки стъпил на теринорията на новия фитнес център, също е огромно удобство, позволяващо на място да контролира и ръководи личния си бизнес, докато се забавлява.

Санитарните помещения са големи и достатъчно удобни за ползване. Те са нови и специално предназначени за фитнес центъра. Отговарят на всички съвременни изисквания и норми.

За хората с увреждания има достатъчно място, през което могат да се придвижат до желаната позиция. На голяма част от уредите хората с проблеми могат да тренират, защото те са съобразени с техните нужди.

Скоро в залата ще има и добре квалифициран фитнес инструктор за хора с увреждания.

“ Фитнес компани“ отваря врати във Варна и ние Ви очакваме заедно с нас да се погрижим за Вашето тяло и Вашето здраве.

Телефон: 0893753747

е-mail: fitness_company@abv.bg

Ценовата листа ще бъде публикувана на нашата facebook-страница, също така във фитнеса ще имате възможност на място  да се запознаете с цените. Най-атрактивното ни предложение на този етап е свързано с промоционалните карти, специално подготвени за откриването. Срещу 49 лева ще можете да водите тренировки в нашия фитнес център до края на месец декември.

Изненадите при нас сега ЗАПОЧВАТ !