football_SA

Последна тренировка преди съботното дерби с „Левски” направиха днес на стадион „Младост” футболистите на „Черно море”. Варненци приемат сините утре от 13 ч. на „Тича” и твърдо аут от групата на треньора Георги Иванов са наказаният за 2 мача Стенли Окоро и невъзстановеният от контузия таран Георги Божилов. За сметка на това Стефан Станчев е готов да играе и най-вероятно ще излезе срещу „Левски”.
Слуховете за поваления от вирус Симеон Райков се оказаха силно преувеличени. „Морякът” е готов за съботното дерби и е излекуван от инфекцията.
Христо Ристосков ще ръководи двубоя „Черно море” – „Левски” от 19-ия кръг на “А” група. Негови помощници ще са Емил Вангелов и Николай Марков, а за 4-ти арбитър бе определен Тони Пандарски. Събитията зад двете врати ще следят Владимир Вълков и Димитър Андреев.
Двубоят е рисков – общо 100 униформени ще охраняват около стадион “Тича” преди, по време и след мача от 19-ия кръг на А група. 85 полицаи, 15 жандармеристи и 2 служебни кучета ще бдят да няма ексцесии. От полицията в морската столица споделиха, че очакват около 1000 привърженици на “Левски” от Варна и региона, като в тази бройка не влизат феновете, които ще пътуват с лични автомобили.
Клубното ръководство на „Черно море” призовава феновете да изпълнят трибуните на „Тича” и да подкрепят отбора във футболния празник. Именно помощта на публиката е ключова за това дерби. От своя страна агитката подготвя хореография за двубоя

ПФК Ч.море