Джорджия Кадоглу

Джорджия Кадоглу

Джорджия Кадоглу отново се добра до приза „Спортист на Варна” в традиционната месечна анкета. Този път състезателката по плуване от СК „Астери” с треньор Гергана Василева стана първа в анкетата за декември 2013 г. Успехите на Джорджия са : златен медал на 100 м. съчетано с нов национален рекорд за дев.старша възраст-1.06,05 мин. Първо място на 200 м. и 400 м. Съчетано на шампионата ни. Покрита майсторска степен на спорта. Два златни, два сребърни и два бронзови медала на международния турнир  „Св.Никола” в Ниш /Сърбия/.

Джорджия Кадоглу /в средата/

Джорджия Кадоглу /в средата/

Също за декември състезателката успя да се добере и до първо място в онлайн анкетата, в която получи 51,35 % от гласовете на участниците. Нейната по-малка сестра Василики Кадоглу бе обявена за №1 на варненското спортно училище за последния месец на миналата година. Постиженията на Василики, 7 златни медала и подобрени 5  национални рекорда за тази възраст на 22-я международен турнир  „Св.Никола” в Ниш /Сърбия/. Тя получи и приза за най-добра състезателка в нейната възрастова група.

Отбор на месец декември е представителният мъжки тим по хандбал на „Спартак”-Варна. Те достигнаха до 1/8 финалите на турнира „Чалъндж къп”.

ХК Спартак-Варна

ХК Спартак-Варна