Нашите девойки с треньорките си

Нашите девойки с треньорките си-Невяна Владинова/вторато от ляво/, Йоана Николова /дясно/ и Полина Иванова/трета от дясно/. Бранимира Маркова /ляво/-треньор на Владинова. В средата Радка Вражева и Филипа Филипова.

Добро представяне на българските девойки по худ.гимнастика в Холон/Изр/, където през 2016 г. ще се проведе ЕП.  Проявата в Израел бе турнир от веригата Гран При и успоредно с него и международен турнир за девойки. Невяна Владинова при жените се класира на 10-то място, като игра финал на обръч и стана 7-ма.

Йоана и Полина

Йоана и Полина

При жени и девойки имахме представител и в съдийския екип-Филипа Филипова от ЧАР-ДКС. Като цяло страната ни беше представена при девойките от Йоана Николова с треньор  Филипа Филипова и Полина Иванова от Черноморец-Бургас с треньор Радка Вражева. Участваха състезателки от 16 страни, 20 отбора и повече от 40 състезателки. Българките са 4-ти отборно, след Русия, Беларус и САЩ. Йоана Николова спечели бронзов медал на бухалки, 4-то място на топка, 6-то на въже и остана седма на обръч.

3

Филипа Филипова с Йоана Николова

Филипа Филипова с Йоана Николова