3
През 2015 Peugeot организира за шеста поредна година своя международен голф турнир за любители. В България ще се проведе кръг от състезанието на 29 август 2015 в Правец Голф Клуб. Победителите от етапа ще играят на международния финал в Париж през септември. Всички желаещи могат да се запишат онлайн за турнира на peugeot.bg/golf.

Peugeot Golf Tour: международно състезание

През 2015 PEUGEOT GOLF TOUR INTERNATIONAL се провежда в 8 държави от Европа, Латинска Америка и Близкия изток. Състезанието запазва своята оригинална формула по двойки, която предлага удоволствие от играта и споделени мигове. Състезателите имат възможност да играят два различни флага на всеки грийн.

Международният финал ще се състои от 13 до 15 септември 2015 в престижния голф клуб в Париж – Сен Клу.

Събитие от висок клас за мрежата Peugeot

Марката използва ценностите на спорта, за да установи нови контакти и да заздрави връзката с клиентите. Освен това, турнирът дава възможност за създаване на специални отношения с потенциалните клиенти. Голфът изразява напълно стратегията на Peugeot за препозициониране към луксозния клас и позволява да се обърне специално внимание на гостите. Състезанието е повод да се отдаде заслуженото на премиум моделите Peugeot и най-вече на версиите GT и GT line при 308 и 308 SW. Турнирът е и прекрасна възможност да се представят новите 108 и 208.

Peugeot и голфът, близо век история

От 1929 година, когато Жан-Пиер Пежо построява първото фирмено голф игрище, досега, марката поддържа тесни отношения с този спорт и се ангажира с много голф събития по света.
Повече от 30 години Peugeot се среща с голф ентусиасти по целия свят: Peugeot е партньор на френското открито първенство по голф в продължение на 14 години, официален партньор на турнира Lancôme Trophy до 2003, на испанския Тур, на португалската голф федерация и на френския шампионат за голф учители. Натрупаният опит позволява на марката да експериментира с нова концепция на международно състезание по двойки със съдействието на Promogolf