Джон Демел

Джон Демел

Титанът в бойните стилове Джон Демел – Разрушителят е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути. Участията му му в най-престижните международните бойни турнири винаги са сред най-очакваните и зрелищните. Джон Демел-Разрушителят ще бъде и сред ММА атракциите на SFC4 на 19-ти ноември, от 19.30 часа в „Колодрума“ – Пловдив.

Търсят колоритен български гайдар да съпроводи Джон Демел- Разрушителят за участието му в ММА шоуто SFC4 на 19-ти ноември в „Колодрума“ – Пловдив

Запазена марка на англичанина с българско сърце напоследък е, че вдъхновен от българския фолклор, той винаги излиза на ринга или в клетката под съпровода на българска гайда, в духа на българските традиции и фолклор на фона на два флага – английският и българският. Това става част от шоуто му, след като попада сред бойците на Combat Promotion и кариерата му бележи върхове с най-добрите треньори и мениджмънт.

„Аз и мениджърът ми Георги Анадолов прекарваме много време в България. Той непрекъснато ме вдъхновява с вълнуващи разкази за велики български бойци, част от историята на страната. Техният пример ме мотивира и зарежда. Дава ми сила да тренирам още по-здраво в залата и да прегазвам всеки, събрал куража да излезе срещу мен“, споделя Джон Демел-Разрушителят и допълва, че е изключително впечатлен от богатата българска култура, в това число музиката, традициите и фолклора.