img_5879

Кметът на община Каварна Нина Ставрева тържествено отправи своят поздрав към каретеките Елена Янева, Женя Янева и техния треньор Ариф Арифов. Г-жа Ставрева се обърна към тях с думите:“

Изключително съм горда да Ви поздравя за поредния голям успех !

С представянето си в австрийския град Щайр и със спечеления златен медал от 24-то Световно първенство по Шотокан Карате До, провело се в град Бургас, Вие накарахте Каварна да се гордее с Вас !

Този успех е не само за Вас, като спортисти, но успех и за каварненския клуб по бойни спортове „Калиакра“, както и за българския спорт. С постиженията си доказахте високата си класа, като за пореден път затвърдихте мястото си сред елита на този атрактивен спорт.

2

Позволете още веднъж да Ви поздравя за огромния успех за спечелената Световна титла  и да Ви благодаря, че накарахте нашите сърца да затуптят още по-силно от гордост и вълнение!

Бъдещето е пред всички нас и съм убедена, че и за напред ще ни дадете още много поводи за радостни мигове на национално самочувствие! „

Изненада към спортистите поднесоха и децата от ОДК-Каварна,като подариха първото издание на ученическия вестник „Голямо междучасие.Женя Янева и Елена Янева присъстват на определената за спорт страница на вестника. С удоволствие каварненските каратеки  оставиха своя автограф на печатното издание.