7

 Локо/Дряново/  победи отбора на „Балкан“ Плачковци с 3:2 на стадион „Републиканец“ в село Царева ливада. ФК „Локомотив 1927“ Дряново – ФК „Балкан“ Плачковци 3:2.
Динамично се разви първото полувреме на мача. След страхотен рейд и асистенция на Диян Денчев, в 10-тата минута на двубоя, централният нападател Рачо Генков беше безкомпромисен и отбеляза своя пореден гол за Локомотив.
В 42-та минута любимецът на дряновци Георги Колев, направи страхотна асистенция към Тихомир Трифонов който не пропусна и заби топката в мрежата  за 2:0.
Второто полувреме гостите от Плачковци заиграха по силно и върнаха гол в 50-тата минута на мача.
В 65-тата минута, Антонио Атанасов за втори път се разписа в мача – 2:2. С контраатака в 76-тата минута и гол на бързото крило Илияз Хюсейнов,  победата стана факт за „Локомотив” Дряново, 3:2. След 7-мия кръг с 6-победи и една загуба в „А“ ОФГ ФК „Локомотив“ Дряново е на първо място във временното класиране.

Старши треньорътна отбора Иван Шипкалиев отличи състезателите за сърцатата игра. Отборът продължава по най-добрлия начин да преследва целите си. На 3-ти ноември, четвъртък от 18:00 часа, в ритуалната зала на Община Дряново ще се проведе Общото събрание на клуба.