Bridgestone с участие в EICMA 2016

Bridgestone се завръща към EICMA, 8-13 ноември в Милано, с бляскаво изложение на линията автомобилни гуми Battlax premium и серията Battlecross MX, заедно с два нови изключителни модела гуми, които за пръв път ще участват в EICMA.

Новите Battlecruise H50: за American V-Twins

Първи в списъка са новите персонализирани гуми Battlecruise H50, които правят своя световен дебют тази есен – специално разработени за да ви доставят максимално удоволствие, докато се возите на вашия American V-Twin. За разработването на H50, Bridgestone използва своите топ технологии за гуми за двуколесни моторни средства, стремейки се към постигането на лесно управление, добро сцепление на влажен и сух терен, както и дълъг живот на износване.
Гумите Battlecruise H50 участват в EICMA като оборудване към Harley-Davidson Forty-Eight, персонализиран от Thunderbike – един от лидерите в този бизнес за Европа.

Новите Battlecross X10: добро сцепление върху пясъчен терен

Bridgestone завършва серията на новото поколение гуми Battlecross MX с още едно премиерно представяне на EICMA 2016: гумите Battlecross X10 за пясъчен терен, като оборудване към Kawasaki KX450.

Bridgestone подобриха тракцията и контрола на гумите Battlecross X10, разработвайки нови нископрофилни блокове и повишавайки блок деформацията на гумата за по-добро сцепление върху пясък. Разработен от топ професионалисти (on the MX competition circuit), X10 пакетът за по-добро сцепление е вече достъпен за всички MX мотоциклетисти, независимо от тяхното ниво.

Новите два модела гуми ще бъдат представени на медиите по време на пресконференция на щанда на Bridgestone (Pad. 2 – Щанд Q26) от 14:00 на 9 ноември.

Други гуми, които също ще бъдат изложени на EICMA, като оборудване на мотоциклети на щанда на Bridgestone, са:

Battlax SC1 с радиална разработка (radial developed) за мощни скутери, като модела Yamaha T-Max, който присъства на изложението в Милано. Bridgestone адаптира елементи от гумите hypersport за серията SC, предлагайки на шофьорите на скутери нови възможности при спортното управление.

Battlax Adventure A40, новаторските гуми на Bridgestone: издръжливи и надеждни, независимо от това на каква настилка или климатични условия ще попаднете. Съчетани с BMW R1200GS.

Гумите Battlax Hypersport S21 серийно производство, с които е оборудван новият изцяло електрически мотоциклет Saroléa SP7. Bridgestone си партнира активно със Saroléa, стремейки се към по-устойчива мобилност. Но екологичен не означава бавен: електрическият мотоциклет SP7, пригоден за употреба на обществени пътища, може да надхвърли 270 км/ч.