valev3
Утре /17.11.16/ в 12.00 ч. в Радио Варна Владимир Вълев дава пресконференция. Поводът е предстоящият мач за световна титла за професионалисти на Владо.

************

На 25 Ноември в Москва най-титулувания български състезател в стил К-1 Владимир Вълев – Питбула ще се изправи в професионална битка за титлата на WAKO PRO в категория до 71,800 кг. Като фаворит в ранглистата на Световната асоциация на кикбоксовите организации (WAKO)Вълев ще срещне претендента от Русия – Максим Колпак в Държавната централна концертна зала „Русия“ в центъра на Москва. След изключително успшното представяне на Владимир като спортист в аматьорските серии на WAKO, Вълев който освен,че е  многократен Световен и Европейски шампион в стил К-1, през 2013 година бе титулован като    BEST FIGHTER OF THE WORLD CHAMPIONSHIP ще се изправи в успорвана битка за най-високото отличие на професионалния ринг.

За руската столица Владимир и неговият  личен треньор Добромир Иванов заминават на 20 Ноември, като във времето преди битката са предвидени различни мероприятия – презентации, видеозаснимане, пресконференции, които ще съпътстват грандиозната бойна гала.

На пресконференцията утре  Владимир Вълев и неговият екип ще споделят повече подробности за предстоящата професионална среща, протичащата подгоготовка и други интересни новини.

Това е Максим Колпак

Резултат с изображение за К1 Максим колпак