Резултат с изображение за нова футболна база Бояна

Откриха нов дом на българския футбол в бояна. на тържеството присъства лично  президентът на УЕФА Александър Чеферин. гости бяха много футболни величия от страната и чужбина. Присъства и елитът на българския спорт. Боби Михайлов каза, че тази земя е получена благодарение на министерството и визира Бойко Борисов.

“Не бях чувал 20 години толкова хубави неща да се казват за мен, ама е интересно да го чуя. Благодаря на ФИФА и УЕФА, защото без тях тази база нямаше да я има. 90% от парите идват от УЕФА, а останалите от ФИФА. Благодаря и на моето семейство, че ме изтърпя последните шест години. Благодаря и на колегите от Изпълкома, че ме изтърпяха. Няма да говоря повече, тъй като съм много развълнуван”, заяви Михайлов. Освен футболни игрища, базата има модерен хотел, възстановителен център, зали за пресконференции и други събирания, както и доста прилежащи помещения.

Резултат с изображение за нова футболна база Бояна

„Щастлив съм да бъда тук с вас на откриването на Националната футболна база „Бояна“. Поздравявам Борислав Михайлов за завършването на този изключително амбициозен проект. Знам, че не беше лесна задача и имаше много трудности за преодоляване, но Борислав бе убеден в целта си да осъществи този проект. Хората може би са били скептични, когато Боби стартира този проект, но сега виждат, че е бил прав“, коментира президентът на УЕФА Александър Чеферин.