Полски тунингари “измузицираха” Harley

Полският тунингар Game Over Cycles промени с голям музикален хъс Harley Davidson Sportster 883. Тунингованият кафе-рейсър има достатъчно елементи по себе си, които открехват родството му с музиката, а самата машина беше специално направена за краковското Hard Rock Cafe под мотото: “да покажем какво се случва, когато светът на мотоциклета се събере със света на музиката.”

“В създаването на нашия Cafe Racer нито един детайл не е случаен” – споделя собственика на полския тунингар Станислав Мишковски – “Идеята за уникалните части на мотора, тяхното създаване и разполагане има точна идея в основата си. Всичко това изискваше креативност и неформални решения, които доведоха до реалност този уникален мотоциклет.”

ВСеки един детайл в мотора – от рамата, апликациите по двигателя, калниците и ауспуха са модифицирани с мисълта за “rock and roll”. Повлияните от музиката елементи не само изглеждат добре, но са и напълно работещи части на мотора. Единственият непипнат от тунингарите елемент е оригиналния двигател 2004 Evolution.

Задните носачи на мотора са с вид на гриф на китара, 16-цоловите черни гуми Fat Boy са на джанти с нарези като каналите на старите винилови плочи за грамофон, дифузора за въздух към филтъра е оформен като стар студиен микрофон, а кутията за акумулатора има очертанията на класическа китара.

Формата на ауспуха прилича на саксофон, има променлива дължина за промяна на звука на мотора, а седалката е с гравирани музикални елементи, като нотите на вокала на AC/DC от парчето Highway to Hell. Приборите са оформени като тези на кафе-машина, а не бива да се подминава и златното лого на Hard Rock Cafe, където ще е новият дом на тунингования Harley.