1

Счетоводна къща „Емилия Данчева”, ще води счетоводството на ФК „Локомотив 1927”. На стадион „Локомотив” вече ползваме безплатен Wi Fi ИНТЕРНЕТ.

В четвъртък на 24-ноември се проведе второто редовно заседание на управителния съвет на ФК „Локомотив 1927“ Дряново. Новото ръководство на клуба, Тодор Георгиев, Станислав Генчев, Христо Янков, Марин Василев и Николай Цанков, като Цанков отсъства по семейни причини, обсъдиха с треньорите текущите проблеми на ДЮШ – детско юношеската школа на Локото, начертаха програмата до края на футболния сезон 2016 година и представиха програмата за развитие за 2017 година. С единодушно решение на УС на ФК „Локомотив” бе избран за директор на ДЮШ треньора Пламен Обрешков.
За целия ДЮШ на Локомотив е предвидена нова екипировка за децата за сезон пролет – есен 2017 година, която вече е поръчана и заявена. Екипировката на клуба ще бъде предоставена НЕ от субсидиите на ОБЩИНА Дряново, а от спонсори и приятели на клуба. Като само да припомним, че през месец октомври тази година, бе предоставена официална и тренировъчна екипировка за мъжкия отбор на стойност за 6000 лева, осигурени от спонсори, привлечени от Тодор Георгиев
/Teddy Georgo/ и ръководството на клуба. През изминалата седмица ръководството на клуба осигури интернет и покритие в цялата база. В базата вече има компютър, телевизор и DVD за провеждане на теория в тренировъчния процес. На стадион  „Локомотив” вече има безжичен интернет – на целия стадион. Това е нещо нормално, всички гости на стадиона вече могат да ползват безжичен интернет както в цяла Европа, заяви президента на клуба Тодор Георгиев. От пролетния сезон сме заложили да излъчваме всички домакински мачове на живо по интернет.

В момента в цялата школа подготвителна група, деца, мъже и треньори участват общо 90 спортисти.  

2

На 17 и 18 декември  ще се проведе Коледен детски футболен турнир за деца. Турнирът ще се проведе два дни в спортната зала на Дряново, организиран от ФК „Локомотив”. В коледния детски футболен турнир ще участват децата от футбол – 7 при набор 2006 година. Патрон на турнира е Станислав Генчев. Играещият футболист и капитан на „ЕТЪР” Велико Търново,  член на УС и спортно-технически директор на ФК „Локомотив” Дряново заяви, че ще има много награди за участниците. Десет отбора от страната и региона ще вземат участие в турнира на 17 и 18 декември. Съдии на мачовете ще бъдат местни дряновци. Медицинските лица д-р Иван Пенчев и д-р Борислав Станев ще обезпечат турнира. За озвучаването и доброто настроение в залата, ще се погрижи официалния водещ и диджей на клуба DJ Paffy – Павел Георгиев, а входът ще е свободен. Изп. директор на Вагонен завод „Интерком АД“ Дряново г-н Валери Димитров заяви помощта си за турнира през месец декември и като цяло декларира, че подкрепя инициативата на клуба.

Децата на Локомотив от футбол-5 родени през 2007 и 2008 година с треньор Иван Василев, ще участват във футболен турнир за деца в Стара Загора на 2, 3 и 4 декември.

Ръководството на клуба заложи в календара за 2017 година два детски турнира организирани от ФК „Локомотив” Дряново на 1-ви юни, деня на детето и за Коледа през месец декември. Децата на Дряново, ще участват и в два турнира на Българското черноморие и в страната.

В края на три часовото заседание, новоизбраният президент на клуба Тодор Георгиев припомни, че стартира национална кампания за набиране на средства за закупуване на клубен автобус. Ще бъдат разположени каси за дарения в няколко точки и в гр. Дряново. В неделя в спортната зала в Дряново се проведе фотосесия на ФК „Локомотив 1927“ Дряново. За целта  всички групи на ДЮШ, мъже, треньори и ръководство участваха в сесията за изработване на Новогодишни календари и националната кампанията за събиране на средства за клубен автобус. Снимките запечата клубния фотограф на „Локомотив“ Дряново, дигиталното око на родния град Радослава Кунчевска.
Станислав Генчев /член на УС/ на ФК Локомотив Дряново и вече спортно технически директор на клуба, ще участва в тренировъчния процес както при децата, така и в мъжкия представителен отбор. Тачо ще помага със своя опит на треньорите в школата.