Камен Филипов

Камен Филипов

Уважаеми граждани на Варна и региона, най-значимото здравно събитие за тази година бе визитата на мастер Шоа през лятото в България и представянето от него на методът за самолечение – ПайдаЛаджин.
За мен Мастер Шао е най-важният за здравето на човечеството през 21 век.
Книгата му „Самолечение с ПайдаЛаджин“ е преведена на български и стана най-продаваната в книжарската ни мрежа с повече от десет хиляден тираж.
Казвам се Камен Филипов – кинезитерапевт съм, с повече от 25 годишен професионален опит и знания. Работя в Бургас. В момента съм докторант и докторантурата ми е свързана с този метод, както и на група мой колеги от НСА.
Участвах през лятото до София и през октомври в Англия на 2 едноседмични семинари, ръководени от мастер Шао и нямам думи да изкажа благодарността си, че го направих.
Като ученик на мастер Шао, ПайдаЛаджин инструктор, проведох повече от 10 ПайдаЛаджин семинари в България с помоща на мои колеги, като успяхме да предадем опита си на много български граждани, милеещи за здравето си. Последният седемдневен семинар се проведе във Велинград. Предстоят още 2 до Коледа – в Девин и във Варна – Парк хотел Персей.
Погледнете и интервюто ми с уважаваният от мен спортен журналист от радио Варна – Румен Генов.

Част от материята свързана с ПайдаЛаджин коментирам тук, в едно интервю за Радио Варна и „Народен спорт“. можете да чуете интересни неща за този метод:

 

Подробности за събитието и цени, ще намерите на нашият сайт http://biomedis-bg.eu/events
Очакваме вашите въпроси!
Всеки участник в семинара ще получи програмата на събитието.
На 16.12 от 14.00 започваме с демонстрация на метода пред обществеността на Варна и региона за един час на цена 5 лв. След това до 18.30 продължаваме с ПайдаЛаджин упражнения.
На 17.12. започваме в 08.00 с медитативен джогинг, стояща и седяща медитация и ПайдаЛаджин упражнения.
На 18.12 от 10.00 до 11.30 правим заключителна презентация и демонстрация на метода на цена 10 лв.
За спортисти и хора в затруднено финансово състояние ще направим специални ценови отстъпки.
Имате уникалната възможност да се обучите и предадете нататък!