Резултат с изображение за баскетбол

9 Кръг
10-12-2016 Черно море Тича
Спартак Плевен
Христо Борисов
Варна
17.00
10-12-2016 Левски 2014
Ямбол
Универсиада
София
18.00
10-12-2016 Академик Бултекс 99
Рилски спортист
Строител
Пловдив
18.00
10-12-2016 Балкан
Берое
Арена Ботевград
Ботевград
18.00