Помните ли Саша Мъркич ? Това е бившият железен бранител на ЦСКА от края на 90-те години на миналия век. Сега е на 49 години, живее в Ниш. Има собствено кафене в което разбира се се събират всички футболни хора от града. На една от стените стои негова снимка с екипа на ЦСКА срещу Алън Шийрър и Нюкясъл.

Веднага пита за Димитър Пенев и шефа на ЗС на БФС София Валентин Чакъров. Признава че пази страхотни спомени от Чакъров и престоя им в Шумен. Това бе и първият български клуб за бившия ляв бранител. А втория и последен е ЦСКА. Добре информиран е за събитията от това лято и тежката финансова ситуация в любимия си отбор.
След като бе начело 2 години на Раднички Ниш от 2012-та  до 2014 -та година и го спаси от изпадане, през миналата година бе начело на втородивизионния Динамо Враня . И също му помогна да оцелее.
В момента 49 годишният треньор си почива и е готов за нови предизвикателства. Но иска новият му отбор да има по-високи цели. И на финала – не пропуска да пожелае светли празници на всички в България. А на феновете на любимия ЦСКА –  много радостни мигове…