Победителите в турнира

30 двойки и 14 отбора от цялата страна и Румъния взеха участие в коледния бридж празник на Добрич, който завърши късно снощи в хотелски комплекс“Грийн палас“. Сред тях личаха имената на многократните призьори от световни и европейски първенства Румен Трендафилов и Калин Караиванов/Варна/, Иван Цончев/София/, на румънските „звезди“ Мариус Джорджеску и  Драгош Лесан и още много имена на топ състезатели.

В двойковия турнир след много оспорвана борба за призовите места шампиони станаха Виорика Младин и Валентин Думитру/Румъния/, следвани от варненските тандеми на Калин Караиванов и Пламен Христов и Васил Вълчев и Мартин Минчев. Четвърти останаха Станислав Недков /Добрич/ и Радослав Радев/Варна/

В отборния турнир шампиони и притежатели на „най-ценния“ трофей-цяло печено прасенце-стана силната варненска формация“Марк“ в състав: Марк Андонов, Антон Андонов, Живко Великов и Иван Тонев. Втори е отборът “Билдинг“-Иван Цончев/София/, Венелин Великов и Любомир Игнатов от Варна, Радослав Радев/Бургас/, а трети е тимът на  “Коледни балончета“-Станислав Недков, Йордан Щерев и Георги Василев/Добрич/ и Радослав Радев/Варна/.

Шампионката в двойковия турнир Виорика Младин с организатора на празника Стефан Георгиев