Резултат с изображение за basketbal

Днес от 20.00 часа се подновява надпреварата в SIGAL UNIQA Балканска лига след паузата около Нова година. В първия мач за календарната 2017 Берое ще гостува на шампиона Сигал Прищина. Срещата ще бъде предавана пряко по БНТ HD и SportMedia.tv.

Берое влиза в мача знаейки, че с победа продължава напред. Такава може да се постигне и следващата седмица срещу Теодо или след това срещу Куманово, но няма съмнение, че Любо Минчев ще иска да се случи още днес. Проблем за наставника на заралии ще е отсъствието на Пламен Алексиев, което ще накара Брандис Рейли Рос да играе повече време. Останалите в състава са здрави, а за добър резултат и успех беройци ще трябва да се потрудят сериозно. И все пак Шейн Гибсън, Тихомир Желев, Арън Джоунс и Степан Тешия играят на ниво и може да изведат своя тим до успеха.

Домакините привлякоха трима нови играчи в последно време, включително Ненад Делич, който дойде от Рилски спортист. Това ще даде по-голяма вариативност на състава и повече опции, които преди това бяха ограничени. Така Сигал ще разполага с 8-9 играчи, които ще могат да се включват, а и с ръст в подкошието. Със сигурност шампионите трябва да спечелят три от оставащите си четири двубоя до края на тази фаза, за да имат голям шанс да продължат. Те ще искат да започнат още днес и затова ще дадат всичко от себе си.

БГБаскет