Резултат с изображение за баскетбол Черно море тича

„Изпитваме трудности с тренировъчния процес, но Икономическият университет ни прие в залата си, за което сме им благодарни. Там тренирахме два дни на по-добри условия. Сега се подготвяме в зала „Христо Борисов, все пак срещата ни е в тази зала. Нямаме състезатели със здравословни проблеми, Диян Карамфилов има оплаквания, но се надявам всичко да е наред и да е лека травма“, заяви преди предстоящата среща от 14-тия кръг на Националната баскетболна лига между „Черно море Тича“ и „Балкан“ треньорът на варненския отбор Спас Натов.

„Много се надявам чисто баскетболно нашият отбор да израства. Мисля, че  е така – ние от мач на мач ставаме по-добър отбор“, каза още той. „На никой отбор не пожелавам да имат такива транспортни проблеми като нас за гостуването на „Академик Бултекс”. Предпочитам предстоящият ни съперник да няма никакви проблеми и да дойде и да играем баскетбол“, коментира спецът.

„При гостуването ни в Ботевград беше нашият най-слаб мач и най-голямата ни загуба. Надявам се сега да покажем друго лице и да не изглеждаме по същия начин. Със сигурност „Балкан са отбор, който играе много, много прогресивно. Те стават по-добри след всеки изминал кръг. Добър отбор са, сега се подсилиха, надявам се ние да покажем нашето лице, т.е. да се борим за победа“, заяви Спас Натов.

„Във всички случаи, когато залата е пълна и ни подкрепя, публиката оказва влияние и помощ към нас. Сигурен съм, че и утре залата ще се напълни. Това е първи домакински мач за новата година, убеден съм, че залата ще е пълна“, обобщи наставникът.

Срещата между „Черно море Тича“ и „Балкан“ е утре от 18:00 ч. в зала „Христо Борисов“.