Участниците в онлайн ФенМениджър играта на НБЛ Виваком вече имат още един повод да покажат своите баскетболни познания. След края на сезон 2016-2017, Топ ФенМениджърът събрал най-много точки ще получи награда – конзола PS4 от главния спонсор на лигата.

По този начин приблизителната стойност на наградния фонд подсигурен от НБЛ Виваком за феновете, които участват във ФенМениджър играта е вече почти 3000 лв.

„Благодаря на Виваком за непрекъсната подкрепа за развитието на баскетбола в България. Радвам се, че ценят високо нашето партньорство и продължават да подкрепят наши интересни инициативи и проекти, които имат за цел да подобряват непрекъснато качеството на продукта-баскетбол. В конкретния случай, интересът към нашата иновативна ФенМениджър игра непрекъснато расте и затова ние търсим възможност да подсигурим възможно най-голям брой интересни награди за участиците в нея.“

 

Като част от онлайн играта тази година, привържениците на баскетбола у нас имат възможност за пръв път в историята на НБЛ да изберат своя любимец в анкетата „Любим баскетболист на феновете“. Интересното в нея е че за разлика от други подобни допитавния, баскетболист N1 за феновете няма да получи награда, а вместо това, тя ще бъде връчена под формата на парична премия на детската школа на клуба, за който се състезава.

 

Към днешна дата остават само 3 дни до края на онлайн гласуването, което означава че баскетболните фенове желаещи да подкрепят своя любим баскетболист трябва да го направят най-късно до 24 януари в интернет.