Веселин Георгиев ще пропусне гостуването на „Черно море Тича“ на „Спартак“, разкри треньорът на варненския тим Спас Натов. „Със сигурност няма да можем да ползваме Веско Георгиев в мача срещу „Спартак” заради контузия. За колко време ще отсъства състезателят е друг въпрос. Надявам се да е за по-кратко време, но минимум седмица ще отсъства. Травмата стана по най-нелепия начин, още на загрявка. Надявам се за Купата на България да разчитаме на него, защото той е важна част от нашия отбор. Засега нямаме други проблеми”, коментира Натов.

„Ние нямаме леки мачове и гостуването в Плевен също се очертава много тежко. Срещата е много важна от гледна точка на класирането. Ако искаме да след третата врътка да можем да променим нещо в класирането, то сега трябва да победим. За мен „Спартак” са отбор, който най-добре си използва качествата на състезателите. Тимът им играе най-добре за отбора, който има. Добре структуриран отбор, който допуска малко грешки и играе много силно. Последния мач победиха и „Балкан” като гост, така че ни чака тежък мач”, обобщи Натов.

Срещата от 18-тия кръг на НБЛ между „Спартак“ /Плевен/ и „Черно море Тича“ е в събота от 18:00 часа в зала „Балканстрой“.