В залата на НСА в София  се състоя ДП- индивидуално по тенис на маса за мъже и жени. В шампионата участваха 99 мъже и 44 жени, играещи в България и чужбина. СКТМ „Корабостроител’92”се представи  при жените с двадесет и пет годишната Полина  Трифонова, бивша европеиска шампионка за девойки от отбора на Украйна, а понастоящем играеща в Германия във Втора Бундеслига, Калина  Христова-държавна шампионка за кадетки на сингъл и двойки  с 46  място в Световната ранглиста за кадетки до 15 години, Станислава Пархова и Димана Николова, а при мъжете Стоян Поппетров, Иво  Йорданов, Калин Кисев и Златин  Тенев.

В квалификациите /груповата фаза/участваха Иво Йорданов, Калин  Кисев, Златин Тенев, Полина Трифонова, Станислава Пархова и  Димана  Николова. В основаната схема на мъже и жени се класираха Иво  Йорданов,Калин Кисев, Полина Трифонова  заедно със Стоян  Поппетров и Калина   Христова /15 и 16 в ранглистата на България/.

В крайна сметка Поля  изгра два финала на сингъл с Елица Замфирова, които загуби с 4:2 гейма, на смесени двойки с Теди Александров спечелиха с 3:1 гейма срещу Кирил  Попов и Анелия  Карова и загуби на двойки с партньорката си Анелия Карова срещу  Михайлова / Пеоргиева –Перник с 3:2 геима .  изигра на сингъл много добри срещи и влезе на осминафинал, като загуби от М.Димова  от Момчилград с 4:2. На двойки Калина игра с Д.Михайлова и загубиха на полуфинала с 0-3 гейма от миналогодишните финалистки на сингъл за  жени, сестрите Красимира Йовкова и Мария  Йовкова от Пловдив. На смесени двойки заедно със Стефан Лъвчиев на полуфинала загубиха от Кирил Попов и Анелия Карова.Т ака нашата талантлива състезателка завоюва два бронзови медала и бе най-малката състезателка изкачила се на стълбичката за награждаване. Мъжете играха според възможностите си и стигнаха до осминафиналите и на трите дисциплини.

„Искам да споделя, че платените служители не бяха положили минимум усилия за нормалното провеждане на първенството. Срещите се играха с възможно най-лошите топки, масите бяха толкова изосени, че повърхността им блестеше, а да не говорим за залата в която слънцето се „разхождаше” по всички маси”, коментира главният наставник на варненския тим Цецо Николов.

От София Калина  Христова заедно със Стоян  Поппетров заминаха за Лигнано /Италия за участие в Italian Junior & Cadet Open, ITTF Premium Junior Circuit.